• pén. szept 20th, 2024

Botrány!!!ÍGY még SOHA NEM ALÁZTÁK meg – és ráadásul egy nagyon ismert magyar tette….BANGÓ MARGIT csúnyán nekiment cserébe!

Bangó Margit hosszú, felháborodott hangvételű írást tett közzé a neten, a háttérben egy koncert és egy véletlen névazonosság áll.

A lényeg, hogy Bangó Margit felfedezettje Szigeti Ferenc, magyarnóta- és cigánydal énekes, akinek nevével és fotójával hirdetnek most egy koncertet. Ezen viszont teljesen kiakadt a másik Szigeti Ferenc, a Karthago zenésze, szerinte ez rá nézve szégyen, s úgy gondolja, legalább megkülönböztethetné magát valamilyen formában tőle a másik Szigeti Ferenc.

“Napok óta döbbenten kísérem figyelemmel a Szigeti Ferenc név körüli botrányt, amit a Karthagó gitártosa akit szintén Szigeti Ferenc néven anyakönyveztek robbantott ki. Értetlenül állok a történet előtt, hogy hogyan lehet egy plakáton félreértelmezni egy nevet, ami fölött ott van az előadó fényképe is, akit Szigeti Ferenc névre kereszteltek a születésekor! Én úgy gondolom, hogy ez csupán rosszindulat vezérelte figyelemfelkeltő, lejárató hadjárat a műfaj ellen! A Karthago zenekar (ROCK) frontembere Szigeti Ferenc, és az én szívem csücske, az én felfedezettem, Ferenc Szigeti magyarnóta- és cigánydalénekes műfaja között akkora különbség van, mint Makó és Jeruzsálem között! Hiszen két teljesen más műfaj. Én azt gondolom, ha a Karthago gitárosa Szigeti Ferenc azt gondolja, hogy mindenkinek tisztában kell lennie az ő nevével és műfajával akkor Ő is utána olvashatna azután, hogy az a Szigeti Ferenc aki a plakáton van, mit képvisel kicsiny országunkban, és milyen mester fokon művelője annak!-írta meg a https://www.blikk.hu Bangó Margit Facebbok posztjára hivatkozva, amit azóta töröltek….via