• pén. szept 20th, 2024

SZANDI teljesen kétségbe van esve. Nemtudja mit tegyen, pedig már ügyvédhez is fordult az ügyben

Az utóbbi időben sorra jelennek meg a negatív hangvételű álhírek Szandi ellen.

Olyan nagy mennyiségben lepik el az internetet a vele kapcsolatos rosszindulatú cikkek, hogy Szandi lassan teljesen biztos benne, hogy valaki szánt szándékkal ártani akar neki.

Az esettel kapcsolatban ügyvédhez is fordult, ám nem kapott jó híreket. A szóban forgó oldalak ugyanis külföldön vannak bejegyezve, így gyakorlatilag nem lehet ellenük semmit sem tenni – írja a Blikkrúzs.

– Aki ismer, az ezeken csak nevet, de sajnos az idegenek minden badarságot elhisznek rólam – kezdi szomorúan Szandi. Sajnálom, hogy az elmúlt harminc évben nem ismertek meg annyira az emberek, hogy legalább a kétség felmerüljön bennük: hamisak az állítások. Mit gondolhatnak rólam? Bekattantam, és elmentek otthonról? Nem értem, hiszen a szemük láttára nőttem fel és lettem háromszoros édesanya, mentem férjhez, sportolok, énekelek. (…) … én soha senkire nem mondanék rosszat és nem akarnék bántani senkit.

– Olyan az egész, mint egy szappanopera, amiben Szandira osztották a rossz szerepét – veszi át a szót az énekesnő férje, Bogdán Csaba.