• pén. szept 20th, 2024

Csobot Adél és Istenes Bence végre elárulták, lesz-e újabb gyerek

Már nincs több titok.

Csobot Adélről és Istenes Bencéről már rengeteget tudnak rajongóik, hiszen videoblogjukon keresztül követőik bele-belepillanthatnak az életükbe. Mégis vannak titkok, tabuk, amikről eddig nem beszéltek. A Nyerő Párossal azonban kivételt tesznek – és közben néhány kérdésre válaszolva a HOT! magazinnak is elmondták, hogyan látják a kapcsolatukat, a jövőjüket.

A lap tíz kérdésére külön-külön válaszoltak, volt, amiről nem teljesen ugyanúgy gondolkodnak, de nagyon sok kérdésben teljes egyetértésben voltak – így például a családbővítés kérdése. A kérdésre: mekkora családra vágysz? – ezt a feleletet adták:

– Nagyra. A mostani sem számít kicsinek,d e még nagyobbra vágyom. Látom magam előtt a körbeült asztalt a vasárnapi ebédnél… – válaszolta Adél.

– Nagyra, de számot nem tudok mondani. Azt látjuk mindig magunk előtt, hogy vasárnap az ebédnél a szüleink, a gyerekeink később az unokáink és a barátaink mindig összegyűlnek. – felelte Bence. Válaszukból egyértelműen kiderül, hogy náluk bizony „elfér” még egy gyermek. Ugyanakkor az is kiderül, hogy hosszú távon Magyarországon képzelik el az életüket, és hogy nincsenek közös kasszán, mindenki a sajátját kezeli – bár mindketten jól tudják, hogy kettőjük közül Bence az, aki reálisabb tud lenni ezzel kapcsolatban, ő jobban ért a pénzhez.via