• ked. okt 8th, 2024

Lady Gaga összeköltözött új párjával! Nem hiszed el, ki az! – Fotók

Lady Gaga magánélete kapcsán az utóbbi hetekben egymást érik a pletykák. Igaz, egy részük már be is bizonyosodott. A legutóbbi az év híre, ha igaz…

Ilyen forgatókönyvet Hollywood-ban sem írhatnának: Lady Gaga mindig tudatosan építette a karrierjét, az utóbbi évben azonban ő is csak külső szemlélője lett az őt érintő eseményeknek. Miután a Csillag születik című film kapcsán a sajtó összeboronálta Bradley Cooper-re, egyre másra érkeztek az újabb és újabb pletykák kettejük állítólagos kapcsolatáról. MIndez úgy, hogy Bradley Irina Shayk-kal élt együtt, az énekesnő pedig Christian Carino párja volt. A két sztár azóta már szakított, és hetek óta csend is volt körülöttük. Egy bennfentes ugyanakkor most határozottan kijelentette: tudja, ki Lady Gaga szerelme, akihez oda is költözött.

 

Bradley és Gaga közös filmje hatalmas siker lett. A szerelmi történettel is megfűszerezett drámának köszönhetően a két sztárt is összeboronálta a közvélemény.

Ők azonban nem foglalkoztak a pletykákkal, sőt, látszólag azt demonstrálták, Bradley párja, Irina és Gaga is jóban van. Egyikük sem veszi ezt komolyan.

 

Képtalálat a következőre: „bradley cooper gaga irina”

Majd tavasszal robbant két bomba is: Lady Gaga és Bradley Cooper is szakított. A pletykák újraéledtek, sőt.

Alig egy hónapja egy twitterező dobott le egy atombombát: azt állította, megbízható forrásból tudja, hogy Gaga terhes. Bradley Coppertől. És most itt egy újabb bennfentes, az amerikai lapok most mind ezzel vannak tele: Lady Gaga ugyanis odaköltözött a szerelméhez. Hogy ki ő? Mutatjuk!

Képtalálat a következőre: „bradley cooper gaga”

Bradley Cooperhez! Az informátor az InTouch-nak azt mondta, Gaga beköltözött Bradley ötsintes West Village-i otthonába, amit a színész 13 és fél millió dollárért vett nemrég. Igaz, Irinával tervezték ott a közös jövőt akkor még. És ha mindez tényleg igaz, akkor már az egy hónapos babahírnek is lehet valóságalapja. Azt se cáfolta ugyanis azóta se senki.