• ked. szept 24th, 2024

Könyörögtek a lányának, hogy ne tegye: ez fogadta az otthonában az egyik este Hajós Andrást

Budapest — Nehezen dolgozta fel Hajós András (50), hogy a gyermekei a zene helyett a versenyszerű sportolást választották életcéljuknak.

A műsorvezető attól tartott, hogy a zeneszeretet híján nem lesz meg a közös kapocs, a kötődés a gyermekeivel, ám Alice és Artúr rácáfoltak erre. Mindkét fiatal országos bajnok strandröplabdás, és mint kiderült, ugyanolyan a zenei ízlésük, mint az apjuké.

– A lányom elég jól gitározott és zongorázott, muzikális volt, de amikor egyszer arra mentem haza, hogy a nyolcezerért fizetett magán-zongoratanár szinte könyörgött neki, hogy ne a billentyűzeten feküdjön, azt éreztem, hogy ez nem jó így. A fiam pedig botfülű – kezdett bele a Spektrum Home-on vasárnap látható NőComment! felvételén Hajós.

Hajós András lánya és fia is a zene helyett a sportban találta meg önmagát /Fotók: utevolley.hu, Getty Images

– Egy pillanatra fájt, mert féltem, hogy mi lesz bennünk a közös, hogyan kötődünk majd, hogyan adom át, amit én tudok. De aztán elengedtem, mert megtalálta őket a sport, és nekik ez lett az, ami nekem a zene – mondta Hajós András a műsorban.

– Lett egy kattanásuk, amit százszázalékosan csináltak 10-11 éves koruktól kezdve. Nem ittak, nem cigiztek, nem buliztak soha, mert verseny lesz. Lett az életükbe valami, ami nekem a zene, de ahhoz nekem is fel kell nőnöm, hogy ezt elfogadjam – vallotta be Hajós, aki nagyon örül annak, hogy a zene állandó unszolása ellenére a gyerekeinek jó a zenei ízlése.forrás