• szo. szept 21st, 2024

Nincs több titok: Bea asszony kitálal a Győzike show hátteréről

Hogyan kezdődött és mi lett a Győzike Show utóélete a Gáspár család életében? Erről beszélgetett a showman feleségével, Gáspár Beával Jakupcsek Gabriella a szerda esti Jakupcsek Plusz műsorban.

 

 

 

Gáspárék reality műsora 2005-ben indult el. Úgy kezdődött, hogy Győzi kapott egy kis kamerát és otthon forgatott. Ha külföldre utaztak, oda is vitte magával, de az egész üdülés alatt elő sem került a készülék.

“Amikor aztán hazaértünk, akkor kérdőre vontak” – elevenítette fel Bea. “Végül lejött hozzánk a műsor főszerkesztője és két hétig velünk volt. Bárhova mentünk, követett bennünket egy kis kamerával, így kezdődött” – mesélte.

 Felesége szerint Győző nagyon tudta produkálni magát a kamera előtt.

 

 

 

 

“Olyan dolgokat is megcsinált, melyekre alapjáraton is mérges lennék, de a műsor még jobban kihozta ezt belőle. Így aztán amikor forgott a kamera, pontosan tudta, hogy mire ugrok. Ezért a jelenetekben tényleg magamat adtam” – elevenítette fel a forgatásokat Bea asszony. – “Nem érdekelt, hogy ott van valaki egy kamerával. Így az emberek azt hitték, hogy non-stop, napi 24 órában ordítok, pedig nem így van. A hétköznapokon normál családi életet élünk” – mondta.

Gáspárékkal természetesen nem a szokványos mederben zajlott a műsorkészítés. Eleinte showműsorukhoz próbáltak forgatókönyvet írni. Az írók küzdöttek, próbálták feldobni a műsort, de egy csomó olyan sztori született, melyre a család végül nemet mondott.

 

 

 

 

 

“Győző sokkal jobb történeteket talált ki. Olyanokat, ami kicsit a mi életünk is, de föl van turbózva annyira, hogy képernyőképes legyen” – mesélt a műhelytitkokról Gáspárné.- “Virág nagyon jól érezte az egészet annak idején, így amikor kicsi volt, sokszor elvitte a műsort. Ám ennek most iszom meg a levét. 16 éves, és megszokta azt a szabadságot, amit a forgatás jelentett” – szögezte le Jakupcsek Gabriellának Bea. “Sokszor előfordult, hogy nem kellett oviba mennie, mert forgattunk: nem volt meg a rendszer. Most a lázadó tini korszakát éri, van, amikor nincs kedve, és akkor nem megy iskolába. Evelin viszont mindenben a legjobbat hozta ki magából: még betegen is iskolába ment. Bolond szülők normális gyereke tudott lenni, ez ritka” – mondta gyerekeiről  Bea asszony.

A sorozat legnagyobb hátránya is gyermekeinél ütközik ki: Bea szerint például Evelin nagyon nehezen kap állást. Amikor interjúra megy, a tesztekkel még nincs gond, de mikor személyes találkozóra kerül sor, megkapja: sajnos már betelt az állás.

Ami pedig a múlt felidézését illeti, Gáspár Bea állítja: sosem nézi vissza magát, ha el is kapja a tévében a Győzike Show ismétlését, inkább elkapcsol.

“Akkor azt megéltem, elég volt” – mondta.

 

 

 

forrás