• vas. szept 22nd, 2024

Elárulta: Medveczky Ilona elmondta, hogy ennyi férfival volt eddig együtt: szerinted sok vagy kevés?

Elárulta: Medveczky Ilona elmondta, hogy ennyi férfival volt eddig együtt: szerinted sok vagy kevés?

Medveczky Ilona hétéves korától az Állami Balettintézetben tanult, ahol Hidas Hedvig volt a tanítója. Az iskola ingyen ellátás mellett statisztaszerepet biztosított számára az Erkel Színházban, ahol többek között Wagner-operákban volt látható.-írta meg a Bors!

18 évesen érettségizett le, és szerezte meg táncművészeti diplomáját: vizsgaelőadása a Két világ és A diótörő Pas de trois jelenete volt.

Az MTV Nívó-díjjal és Érdemes Művész címmel is kitüntetett Medveczky Ilona táncművész nemrég ünnepelte 78. születésnapját. Ez alkalomból rengetegen köszöntötték fel, és bizony számos ismeretlen hódoló is elküldte jókívánságait.

Azonban voltak olyan férfiak is, akik a gratuláció mellé képet is mellékeltek, olyan is akadt, aki bizony nem sokat takargatott magából.

A több évtizedes, páratlan karriert magának tudható táncművésznő nem nagyon érti, miért küldözgetnek neki pajzán képeket is, olyan fotó is volt köztük, amitől leesett az álla.

Pedig a díva egyáltalán nem férfifaló, nemrég elárulta, összesen hány férfi volt eddig az életében:

“Egész életemben jó, ha tíz férfi volt összesen, és mind hosszú évekig. A végén „összeértek”, mindig kettő volt egyszerre, mert egyik se mondott le a másik javára – mesélte a Borsnak Ilona.

Reméljük, hogy Ilonára még rátalál a szerelem, addig is gyönyörködjünk egy pár évvel ezelőtti koreográfiájában: