• pén. szept 20th, 2024

FIGYELEM! EZT A BORÍTÉKOT TALÁLTAM TEGNAP BEVÁSÁRLÁS UTÁN A KOCSIM SZÉLVÉDŐJÉN – NE DŐLJÖN BE SENKI ENNEK! BORZALOM, AMIT ÁT KELLETT ÉLJEK! SEGÍTSETEK, HOGY EZ MINDENKINEK A TUDOMÁSÁRA JUTHASSON!

A WestEnd City Centerbenben voltam, bementem a Sparba venni néhány dolgot estére.
Miután végeztem, a parkolóba mentem a kocsimhoz. Gyors bepakoltam a csomagtartóba, beültem és akkor vettem észre, hogy a szélvédőn egy boríték van. Hirtelen azt hittem valami reklámanyagot kaptam, így nem foglalkoztam vele igazán, elindultam hazafele!

 
Út közben a visszapillantóba tekingetve furcsa volt, hogy egy fekete kisbusz szerű autó mintha utánam jönne. Egészen szinte a házunkig követett. Nagyon meg voltam rémülve, hazaszóltam a férjemnek, hogy nyissa ki a nagykaput, hogy egyenesen az udvarra állhassak be, mert egy autó a nyomomban van. Az utolsó saroknál nem kanyarodott utánam, hanem tovább hajtott egyenesen. Hazaérve a kocsiból kiszállva kérdezte a férjem, hogy hol az autó ami követ? Elmeséltem neki, hogy mi történt. Mit ne mondjak eléggé berezeltünk mindketten.

Azután kinyitottuk a borítékot, ami az ablaktörlő lapát alá volt dugva.

Egy kisebb összeg volt benne! Természetesen hamis pénz volt!

Jeleztük a rendőrség fele is az esetet, akik elmondták, hogy ez egy új emberrablási trükk amivel próbálkoznak! Addig követnek, amíg meg nem állok, hogy kiszálljak és elvegyem a borítékot a szélvédőről. Ekkor mellém húzódva kinyitnák a kisbusz oldalát és betuszakolnának, majd valószínű soha többet nem hallana rólam a családom. Lehetséges, hogy a parkolóban csak azért nem próbálkoztak, mert nem egyedül voltam, hanem mások is mozgolódtak abban az időben.
Köszönöm, hogy elolvastad és azt is, ha megosztod!
Üdv:
Berkes VivienSzeretném, ha felhívnátok erre az új módszerre mindenki figyelmit, hogy ne történhessen senkivel meg az a szörnyűség, hogy az emberrablók áldozata lesz! Legyetek nagyon óvatosak út közben, ha egy mód van rá, ne álljatok meg csak olyan helyen amit biztonságosnak éreztek és más emberek is vannak!Köszönjük annak a hölgynek, aki ezt megosztotta velünk!