Sokakat meglepett, hogy pont azt a hírességet kérték el a biztonságos vezetés arcának, aki 12 évvel ezelőtt súlyos közlekedési balesetet okozott, ittas állapotban. Mások viszont úgy vélik, hogy pont Stohl lehet a hiteles arc, hiszen tanult a múltbéli hibájából.

A napokban feltűnt egy sejtelmes videó Stohl András Instagram oldalán… A színész egy hófehér Suzuki dzsipet vezet, a kisfilmhez pedig azt írta: hamarosan. Ma már tudhatjuk, hogy mindez egy hivatalos szereplés része, Stohl Andrást kérte fel ugyanis a Suzuki arra, hogy a biztonsági kampánya arca legyen. 

„Sokfélék vagyunk és sokféleképpen is vezetünk! Különböző módokon reagálunk veszélyes szituációkra, és ezek a reakciók, általában nem a biztonságos közlekedést segítik elő. Melyikben ismertek magatokra? Biztos? A Magyar Suzuki kutatása szerint másnak látjuk magunkat a volán mögött, mint amilyennek a környezetünk érzékel bennünket. Nos, én kipróbáltam, hogy milyen is lehetek/lehetnék egy adott helyzetben? Az Együtt az utakon kampány segít, megismerni, és átírni a vezetési stílusod. Sosem késő változtatni. Kezdjétek el, ne a saját hibáitokon keresztül kelljen megtanulnotok, mint Nekem. Még visszatérek…!” – írta a színész a közösségi oldalán, melyre rengeteg komment érkezett. 

Vannak, akik szerint András a volán mögött pont olyan, mint a Viszkis, Ambrus Attila, aki egy biztonsági cég reklámarca. Valahogy illik is, meg nem is. A fanyalgók szerint rossz ötlet Stohl arcával biztonságos vezetésről papolni, mások viszont úgy gondolják, hogy ő legalább tényleg hiteles személy, hiszen a saját bőrén tapasztalta, hogy mekkorát lehet hibázni autóvezetés közben.