Tóth Andi hónapok óta boldog párkapcsolatban él, éppen ezért sokakat megleptek azok a hírek, amikor elkezdték pletykálni, Andi lehet a drogbotrányba keveredett énekesnő. Egyelőre azonban még mindig nem derült ki, mi történhetett azon a napon.

Köztudott, hogy a napokban egy sokkoló botránnyal hozták összefüggésbe Tóth Andi nevét. Bár hivatalos bizonyíték nincs rá, hogy ő volt az a híresség, akit drog hatása alatt kórházba kellett szállítani, mégis többen állítják, hogy róla van szó – többek között a szomszédai is.

Amikor tavaly megnyerte a Dancing with the Stars versenyét, csak úgy ragyogott a boldogságtól, tavasszal pedig a szerelem is rátalált, így senki nem számított rá, hogy Andival baj lesz. Ezért is olyan hihetetlen, hogy sokan rögtön rá asszociáltak, ahogy kiszivárgott a hír, miszerint egy ismert énekesnő véget akart vetni az életének, mély sebeket ejtett a csuklóján, valamint kokaint, nyugtatót és alkoholt találtak a szervezetében.

A személyiségi jogok miatt a kórház nem adhatja ki az illető nevét, aki hozzájuk bekerült, ám furcsa egybeesés, hogy a drámai történés abban a házban történt, ahol Andi lakik. Az angyalföldi ház lakói, ahol az énekesnő lakik, sokat elárultak, a hot! magazinnak is.“Onnan vitték el az emeletről, ahol a lámpa ég “– mutatott az énekesnő lakásának ablakaira a neve elhallgatását kérő szomszéd.

“Nem ismerem Andit és a párját, néha kijöttek az emeletre cigarettázni. Sosem történt semmi hangoskodás, pedig már 40 éve itt lakom, ismerem az egész utca lemenő-felmenő dolgait. Rendesek. De azt meg tudom erősíteni, hogy amiről eddig írtak, az megtörtént”– mondta a szomszéd a hot!-nak.

Forrás: HOT Magazin